fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ung og frivillig

Statistikkerne taler deres tydelige sprog: Det er forældre- og bedsteforældregenerationerne, der oftest er frivillige.

Men faktisk burde flere unge se sig om efter en samfundsnyttig fritidsinteresse, i hvert fald hvis et godt job og en høj løn er en del af fremtidsplanerne. Der er nemlig points at score hos arbejdsgiverne, hvis man kan skrive frivillig på sit CV

Det er ikke kun din karriere, der får et boost hvis du gør noget for andre, det er også godt for det, der kaldes din "sociale kapital" - dvs. hvor stærkt et netværk du har.

Hvis du bruger noget af din fritid på at hjælpe andre, vil du ikke alene komme til at føle dig værdsat, du møder også en masse andre mennesker, og hvem ved, måske er din nye bedste ven imellem dem.

Der er rigtig mange foreninger, som hellere end gerne vil have unge frivillige. Nogle af dem kan du finde på frivilligcenterkerteminde.dk. Klik på "Find et frivilligt job", så kan du se de annoncer frivilligcentret har oprettet for lokale foreninger. Du kan også søge på dine interesseområder og finde foreninger over hele landet. Måske er det en god idé at være på forkant, hvis du f.eks. skal flytte til en studieby.
Hvis du er i tvivl om hvilken type frivilligt arbejde, der egner sig bedst til dig, er du velkommen til at ringe, maile eller komme på besøg i frivilligcentret, så hjælper vi.

Du kan også besøge hjemmesiden "Projekt Frivillig" og finde fritidstilbud specielt til unge.