fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

KFUM Spejderne Langeskov

KFUM Langeskov
Kontaktperson: Thomas Mach Vorret
Tlf: 42345583

Langeskov er en stor spejdergruppe med ca. 100 medlemmer.
Alle spejdere mødes hver tirsdag i vores spejderhus. Spejderne er inddelt efter alder i enheder og der laves aktiviteter som er alderssvarende.
Alle ledere tilbydes løbende korpsets lederuddannelse, så de bliver klædt på til spejderarbejdet. Der er vigtigt for os at den enkelte leder trives og det er sjovt at være leder. Derfor prioriterer vi socialt samvær mellem lederne højt. 

 

Spejderarbejde drives af og for børn og unge, støttet af voksne. Den voksne leder har to hovedfunktioner: På den ene side skal lederen have tilpas autoritet til at sikre, at arbejdet ikke løber af sporet og at målene med arbejdet nås - at det er spejder-arbejde. Dette indebærer, at lederen skal kunne give børnene og de unge del i ansvaret for arbejdet og dermed opfylde princippet om udvikling til selvstændighed. Dette kræver, at lederen fastholder patruljesystemet som den bærende arbejdsform. På den anden side er man i lederjobbet også på lige fod med spejderne - et venskab med spejderne. Kun derigennem kan lederen hjælpe med til, at spejderne udvikler sig på deres egne præmisser.

 

Powered by SobiPro