fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Interviews og beretninger

Boost Trivslen i din forening

Boost Trivslen i din forening

  Frivilligcenter Kerteminde Kommune inviterer foreninger i Kerteminde Kommune til at booste...

Legathåndbogen

Legathåndbogen

Legatbogen er et gratis register over alle fonde og legater i Danmark. Vi drømmer om at gøre...

Stifinderprojektet på TV2 Fyn

Stifinderprojektet på TV2 Fyn

                                                                          Vort projekt stifinder...

Månedens forening i maj: Mødrehjælpen Kerteminde Lokalafdeling

Månedens forening i maj: Mødrehjælpen Kerteminde Lokalafdeling

PRESSEMEDDELELSEMÅNEDENS FORENING MAJ MØDREHJÆLPEN KERTEMINDE LOKALFORENING Månedens forening i...

 • Boost Trivslen i din forening

  Boost Trivslen i din forening

  onsdag, 28. juni 2017 12:17
 • Legathåndbogen

  Legathåndbogen

  onsdag, 28. juni 2017 11:56
 • Nyt tiltag i Frivilligcenter Kerteminde Kommune

  Nyt tiltag i Frivilligcenter Kerteminde Kommune

  fredag, 19. maj 2017 14:12
 • Stifinderprojektet på TV2 Fyn

  Stifinderprojektet på TV2 Fyn

  fredag, 19. maj 2017 14:09
 • Månedens forening i maj: Mødrehjælpen Kerteminde Lokalafdeling

  Månedens forening i maj: Mødrehjælpen Kerteminde Lokalafdeling

  torsdag, 4. maj 2017 14:17

MÅNEDENS FORENING MARTS

 

BR 66

BREDDEKLUBBEN MED PLADS TIL ELITE

Som den første forening, i det nye tiltag i Frivilligcentret, er BR 66 fra Langeskov valgt som månedens forening i Kerteminde Kommune.

BR 66 her 470 medlemmer fordelt på håndbold, gymnastik og cykling. Og meget i frivillig foreningsånd møder vi hovedformand Allan Thomsen og håndboldformand Claus Schmidt en søndag morgen i Langeskov Hallen til en snak om foreningen - Som de begge siger - Det er det bedste tidspunkt at møde os, vi er i hallen alligevel hele søndagen.

Bestyrelsen i BR 66 består af 7 mand, og under snakken tales der meget om, at alle er meget vigtige i det daglige arbejde. Klubben arbejder meget med bredden, ud fra et værdisæt med ord som engagement, respekt, sammenhold, fair play og at der skal være plads til alle. De underkender dog på ingen måde at der også er plads til dem,, der gerne vil og kan lidt mere, og bla. derfor har håndboldafdelingen en formel aftale med GOG.

Frivilligheden blomstrer i BR 66, og man får hurtigt indtrykket af en forening, som holder fast i gamle dyder, og får frivillige til at engagere sig i indtægtsgivende arrangementer til glæde for alle i klubben. Ved siden af dette har man været rigtig gode til at finde de rigtige folk til bearbejdning af sponsorer, og det er imponerende at se at tæt på 70 sponsorer støtter klubben - Det er der mange større klubber der vil misunde.

Claus Schmidt, som har været frivillig i 16 år, og som er en ildsjæl jeg sjældent har mødt, fortæller med glød i stemmen om et nyt tiltag i håndboldafdelingen.

- Jeg så tv mellem jul og nytår, og så den gamle håndboldlegende Rikke Nielsen fortælle om et håndboldprojekt hun havde sat i gang i Ålborg for hjerneskadede. Jeg tænkte, at det skal vi lave i BR 66, så jeg tog kontakt til Rikke i januar, og kan nu med glæde fortælle, at vi starter projektet lørdag den 4. marts kl. 11.00 i Langeskov hallen. Jeg er meget spændt på dette, og glæder mig som et lille barn til at se og udvikle dette i samarbejde med frivillige trænere og dygtige pædagoger, som har lovet at være faglige sparringspartner, også på frivillig basis, slutter Claus Schmidt.

Vi vil i løbet af måneden fortælle flere historier om klubben, og disse kan læses på vores nyhedssbrev, hjemmeside (www.frivilligcenterkerteminde.dk) og på facebook Frivilligcenter Kerteminde Kommune.

  BR66 logo